Multiplex

Multiplex

Multiplex en triplex zijn opgebouwd uit een oneven aantal, die kruiselings op elkaar verlijmd worden. Vroeger werd de benaming "triplex" enkel gebruikt voor platen met 3 lagen en "multiplex" voor de platen met 5 of meer lagen. Tegenwoordig gebruikt men de benamingen "triplex" en “multiplex” door elkaar. Toepassingen: Voor diversen to...

Multiplex

Multiplex en triplex zijn opgebouwd uit een oneven aantal, die kruiselings op elkaar verlijmd worden. Vroeger werd de benaming "triplex" enkel gebruikt voor platen met 3 lagen en "multiplex" voor de platen met 5 of meer lagen. Tegenwoordig gebruikt men de benamingen "triplex" en “multiplex” door elkaar. Toepassingen: Voor diversen toepassingen geschikt.    
Meer

Multiplex 

Subcategorieën

 • Multiplex interieur

  Multiplex interieur

  Multiplex interieur zowel gegrond als ongegrond.

 • Multiplex WBP exterieur

  Multiplex WBP exterieur

  Multiplex WBP exterieur voor buitentoepassing met garantie.

 • Betonplex

  Betonplex

  Betonplex is een watervast verlijmde plaat afgewerkt met een tweezijdige epoxylaag. Deze epoxylaag is een harde waterdichte coating waardoor deze plaat niet verder behandeld hoeft te worden. Betonplex wordt vaak toegepast voor het maken van stellingen, de bodem van aanhangers en zeker voor het maken van de bekisting van een fundering. Betonplex is leverbaar in diverse diktes en plaatafmetingen. Voor bekistingen wordt veelal 18mm toegepast.