Webshop 

Subcategorieën

 • Hout en Plaat

  Hout en plaat

  Hout en plaat bouwmaterialen zijn bij onze leverancier in ruime mate op voorraad. Wij bieden uitsluitend hoge kwaliteit bouwmaterialen. Hout en plaat zijn onderverdeeld in de volgende productgroepen: vurenhout, MDF, OSB, underlayment, spaanplaat, houtboard, multiplex, gevelbekleding, lijstwerk en kozijnen.    
 • Afbouw

  Afbouw

  Hier vindt u gipsplaten, pleisters, deuren, vlieringtrappen,  stucprofielen, stucloper, tapes en folies.  

 • Ruwbouw

  Ruwbouw

  Succesvol (ver)bouwen staat of valt met het juiste bouwmateriaal. Tijdens de ruwbouwfase wordt de basis gelegd voor de rest van het huis. Ruwbouw is de fase van een bouwwerk waarbij het geheel wind- en waterdicht wordt gemaakt, ook wel cascobouw genoemd. Wij leveren bouwstaal om beton te wapenen, stenen en blokken voor binnenwanden en verschillende soorten isolatiemateriaal als (Isover) glaswol isolatie, (Rockwool) steenwol isolatie en (Isobouw) EPS isolatie voor energie- en warmte behoud in huis. 

 • IJzerwaren

  IJzerwaren

  Ons assortiment bestaat uit schroeven, profielen en ankerwerk. Dit is kleinmateriaal maar kunnen wij niet versturen met een pakketdienst.
  Al onze producten worden geleverd door een vrachtwagen, kleinmateriaal kunt u het beste bestellen met andere producten.
  Dus ook voor deze categorie gelden verzendkosten van €39.95 voor bestellingen onder de €400,-.   
 • Gereedschap

  Gereedschap

 • Chemie en bindmiddelen

  Chemie en bindmiddelen

  Alle chemische bouwstoffen en bindmiddelen zoals cement, kalk, beton, tegellijm, zand, voorstrijk, egaline en mortels vind je in onze categorie chemie en bindmiddelen  .