De bezorgkosten.

Bezorgdienst / transportbedrijf:

Bij bestellingen tot €400,- zijn de bezorgkosten €39.95.
Boven de €400,- bezorgen wij gratis.
Voor de Waddeneilanden gelden de tarieven tot aan de vaste eilandvervoerder.

Statiegeldpallets; Wij weten pas nadat uw bestelling is klaargezet of er statiegeldpallets bij zitten, deze zullen wij dan door middel van een proforma factuur (voorlopige factuur) aan u doorberekenen. zodra de pallets zijn opgehaald of teruggebracht vervalt deze factuur. Als statiegeldpallets op een of andere manier niet terug komen zullen wij de factuur definitief maken. Wees dus zuinig op de pallets!

Als u bestelling is bezorgd dan zullen de statiegeldpallets gratis worden opgehaald binnen 5 werkdagen, mocht dit niet kunnen dan graag contact met ons opnemen, als de pallets niet aanwezig zijn dan zullen wij ze alsnog doorberekenen. Heeft u uw bestelling afgehaald dan graag de pallets terugbrengen naar dezelfde vestiging en vragen om een bon voor het inleveren op naam van Zelfverbouwen.nl.

 

Wij kunnen niks versturen met een pakketdienst. dit heeft te maken met onze leverancier die alleen alles met vrachtwagens bezorgt. Dus voor 1 doosje schroeven betaald u dan ook €39.95! 

Wilt u graag een leverdag opgeven.  

Geef dat dan als opmerking aan bij uw bestelling of bel ons even.

Spoedleveringen zijn ook mogelijk tegen meerprijs. Neemt u dan ook even contact met ons op.
Leveringen op zaterdag en zondag is niet mogelijk.
 

Een afwijkend afleveradres opgeven.

In uw account kunt u meerder afleveradressen of afwijkende factuuradressen invoeren. Deze kunt u van te voren aanmaken in uw account of gelijk tijdens het bestellen.
 

Wilt u uw bestelling graag afhalen.

Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen bij een vestiging van onze leverancier bij u in de buurt.
Op het moment dat uw bestelling klaar is om afgehaald te worden ontvangt u een bericht in uw mailbox met het adres van de vestiging en de openingstijden.

Let op! : afhalen is enkel mogelijk na bevestiging door Zelfverbouwen.nl van de afhaaldatum en de openingstijden.

Afhalen kan niet bij ons postadres in Veenendaal!
 

Leveringen naar de waddeneilanden.

Voor de Waddeneilanden gelden de tarieven tot aan de ferry of tot aan uw vervoerder.
Als afleveradres geeft u dat van de eiland vervoerder op en bij de opmerkingen graag uw eigen gegevens vermelden.
Dit moet goed door u gecommuniceerd worden naar uw vervoerder zodat ze weten dat wij daar een bestelling laten bezorgen.