Zeer snelle service

Wij doen onze uiterste best om al uw vragen en offertes zo snel mogelijk te beantwoorden, ons streven is altijd binnen 24 uur, maar helaas zijn wij soms ook afhankelijk van derden. Meestal reageren wij binnen een paar uur als het om vragen gaat die wij zelf kunnen beantwoorden.

Het komt nog wel eens voor dat wij reageren op een e-mail en dat wij daarna een foutmelding krijgen op de verzonden e-mail, dit heeft soms verschillende redenen.

Als u ook uw telefoonnummer vermeld dan kunnen wij u na een foutmelding ook altijd even bellen met het antwoord en zo blijft u niet wachten op een antwoord en denkt u ook niet dat wij de snelle service juist niet verlenen.

Snelle leveringen

Wij proberen uiteraard zo snel mogelijk te leveren en alles hangt af van het tijdstip van bestellen/betalen, voorraad bij de vestiging bij u in de buurt die het moet leveren of waar u het wilt ophalen en de afleverplaats. Onze leverancier zit niet elke dag in elke uithoek van het land. De levertijd zal dus ongeveer tussen de 1 en 3 werkdagen zijn. Op zaterdag kunnen wij geen bestellingen leveren, over het algemeen is bij de meeste afhaalvestigingen dit op zaterdagmorgen wel mogelijk.