Ruilen & retourneren

U heeft 14 dagen bedenktermijn.

Artikel 6 – Herroepingsrecht Bij producten: 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.

Alle retouren moet u eerst aanvragen/melden en kunnen in overleg terug.  Bepaalde producten kunnen niet terug naar een vestiging waar u het heeft gehaald maar moeten terug naar ons postadres in Veenendaal. Dit heeft te maken met retourkosten die onze leverancier berekend voor de retouren.

U kunt dus bij ons ruilen en retourneren, dit wel altijd in overleg. Sommige producten zoals cement,mortels en gipspleisters kunnen wij niet terug nemen omdat wij niet weten of de zakken wel juist zijn opgeslagen. Maatwerk hout/plaat en aangebroken verpakkingen van bijvoorbeeld isolatie kunnen niet retour.

Als u wilt ruilen dan dus ook graag eerst even contact opnemen.

Als de retouren bij ons binnen zijn dan zullen wij die gelijk aan u crediteren, let op! de verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor u rekening, zo ook de kosten voor het opsturen van de nieuwe bestelling.

Mocht u verkeerde producten hebben besteld of heeft u teveel besteld dan graag eerste even contact opnemen, u kunt dat dan terugsturen naar ons postadres. Als de retouren bij ons binnen zijn dan zullen wij die gelijk aan u crediteren.

let op! de verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor u rekening.

Mocht u de complete bestelling terug sturen dan zijn wij verplicht om u ook de verzendkosten van de eerste keer opsturen aan u te crediteren.

LET OP!

De producten die naar ons terug gestuurd worden moeten nog netjes zijn, dit betekend schoon, zonder lijmresten, zonder montage plekken en heel, is dit niet het geval dan kunnen wij het niet crediteren.

Gezaagde of speciaal bestelde artikelen die niet op de site stonden kunnen niet retour.

Statiegeldpallets; Wij weten pas nadat uw bestelling is klaargezet of er statiegeldpallets bij zitten, deze zullen wij dan door middel van een proforma factuur (voorlopige factuur) aan u doorberekenen. zodra de pallets zijn opgehaald of teruggebracht vervalt deze factuur. Als statiegeldpallets op een of andere manier niet terug komen zullen wij de factuur definitief maken. Wees dus zuinig op de pallets!

Als u bestelling is bezorgd dan zullen de statiegeldpallets gratis worden opgehaald binnen 5 werkdagen, mocht dit niet kunnen dan graag contact met ons opnemen, als de pallets niet aanwezig zijn dan zullen wij ze alsnog doorberekenen. Heeft u uw bestelling afgehaald dan graag de pallets terugbrengen naar dezelfde vestiging en vragen om een bon voor het inleveren op naam van Zelfverbouwen.nl.

 

Wij kunnen niks versturen met een pakketdienst. dit heeft te maken met onze leverancier die alleen alles met vrachtwagens bezorgt.